OVER ONS

WIE ZIJN WIJ

Thijs Timmers

Interieurarchitect / Eigenaar

Nadat ik de 4-jarige opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam had afgerond ben ik gaan werken. Eerst als meubelmaker, binnendienst & buitendienst, bij een grote interieurbouwer. Vanwege mijn nieuwsgierigheid om dingen anders te doen ben ik daarna als tentoonstellingsbouwer gaan werken. Grote projecten. Stands met meerdere verdiepingen, zelfs met personenliften. Dit soort bouwwerken werden in een kleine 4 weken gemonteerd met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Er mag gerust gezegd worden, interieurkwaliteit van hoog niveau.

Met deze opgedane kennis ben ik gestart met een kantoorfunctie bij dit standbouwbedrijf. Eerst als tekenaar, daarna werkvoorbereider en uiteindelijk projectleider. Uiteindelijk met één doel, het uitwerken en begeleiden van interieur- en standbouwprojecten met de kwaliteit van hoogwaardige interieurs gecombineerd met de bouwmethodiek uit de tentoonstellingsbouw.

Dat laatste gaat niet als je niets over het ontwerp kunt zeggen. Het ontwerp is namelijk onlosmakelijk verbonden met de uitvoerende oplossingen. Daarom ben ik de opleiding voor interieurarchitect gaan volgen. De conclusie is dat bij Timmers Interieurarchitectuur esthetiek én functionaliteit hand in hand gaan.

TOP