OVER ONS

'De vorm is onlosmakelijk verbonden met de functie'

Thijs Timmers

WIE ZIJN WIJ

Thijs Timmers

Interieurarchitect / Eigenaar

Vanuit mijn opleiding voor interieurarchitect heb ik inmiddels een ruime werkervaring op gedaan in de tentoonstellingsbouw en het interieurwerk.

In 1997 heb ik de 4-jarige opleiding aan het H&M afgerond en ben ik gaan werken. Eerst als meubelmaker, binnendienst & buitendienst, bij een grote interieurbouwer. Vanwege mijn nieuwsgierigheid om dingen anders te doen ben ik daarna als tentoonstellingsbouwer gaan werken. Grote projecten. Stands met meerdere verdiepingen, zelfs met personenliften. Dit soort bouwwerken werden in een kleine 4 weken gemonteerd met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Er mag gerust gezegd worden, interieurkwaliteit van hoog niveau.

Met deze opgedane kennis ben ik gestart met een kantoorfunctie bij dit standbouwbedrijf. Eerst als tekenaar, daarna werkvoorbereider en uiteindelijk projectleider. Uiteindelijk met één doel, het uitwerken en begeleiden van interieur- en standbouwprojecten met de kwaliteit van hoogwaardige interieurs gecombineerd met de bouwmethodiek uit de tentoonstellingsbouw.

Dat laatste gaat niet als je niets over het ontwerp kunt zeggen. Het ontwerp is namelijk onlosmakelijk verbonden met de uitvoerende oplossingen. Daarom ben ik de opleiding voor interieurarchitect gaan volgen. De conclusie is dat bij Timmers Interieurarchitectuur esthetiek én functionaliteit hand in hand gaan.

Te zien in:

Timmers Interieurarchitectuur heeft een aantal unieke ontwerpen gemaakt welke gepubliceerd zijn in meerdere edities van het 'The Art of Living' magazine. De samenwerking met de The Art of Living, een toonaangevend platform dat de design- en architectuurwereld belicht, heeft onze projecten nu ook online tentoon gesteld. Neem direct een kijkje naar ons werk via: theartofliving.nl en ontdek meer mooie projecten van Timmers Interieurarchitectuur.

TOP