zakelijk project

Hotel 46 Wintelre

Ontwerp met een visie!

Speciaal voor Hotel 46 heeft Timmers Interieurarchitectuur naast het gebouw ook het interieur ontworpen. Vanaf de eerste stap binnen tot en met elke uitgang is het interieur op elkaar afgestemd. Per verdieping een eigen kleurnuance. De entree, vergaderruimtes, de algemene ruimtes en natuurlijk de kamers. Er zijn vier type kamers, zeer ruime standaard kamers, familiekamers en suites.

De standaard kamers zijn met een 32m2 tellende oppervlakte van alle comfort voorzien. De familiekamers zijn per twee kamers voorzien van een tussendeur zodat gezinnen hier tezamen kunnen verblijven. Deze kamers kunnen ook dienst doen voor zakelijke doeleinden. Voor langer verblijf, van bijvoorbeeld een half jaar, zijn deze kamers uitermate geschikt. Ideaal voor buitenlandse zakenlieden.

De familiekamers zijn met hun 51m2 per stuk, nog ruimer opgezet dan de standaard kamers. Ze hebben een ruime leefruimte met zit plek voor vier personen, veel kastruimte en een bureau en een magnetron. Bij de suites is het letterlijk baden in luxe.

Een leuk detail om trots op te zijn is dat Hotel 46 het beste hotel van Nederland is op de website hotel.nl

TOP