Particulier Project

Woonhuis Strijp-R

SCANDINAVISCHE SFEREN

Voor een woonhuis op Strijp-R in Eindhoven hebben wij een interieurontwerp gerealiseerd. De opdrachtgever wenst rust en licht met elkaar te combineren. Geïnspireerd door Scandinavische rustgevende ontwerpen, hebben wij samen met onze opdrachtgever gekozen voor hout en rustgevende kleuren.

De interieurelementen verbinden de verschillende functies in de woning rekening houdend met de gezinssamenstelling. De begane grond heeft een open karakter. Hierdoor vinden wij het belangrijk dat de vaste inrichting een bijdrage levert aan de sfeer en uitstraling van deze ruimte zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Esthetisch verantwoord én praktisch.

De basis is rustig en licht door de wanden wit te laten en de vloer in een rustige grijze gietvloer te laten uitvoeren. Om spanning toe te voegen in het geheel is er gekozen voor een accent van blauw en een grote natuurlijke wandposter. De keuken krijgt een blad van terrazzo (composiet). De vaste inrichting rustig eiken fineer wat in de gehele woning terug komt.

TOP