Particulier project

Riant Woonhuis Vianen

modern en karakteristiek

Bij dit project zijn wij zowel voor de architectuur als voor de interieurarchitectuur verantwoordelijk. Tot en met de oplevering zijn wij betrokken bij dit project. Naast het ontwerp zijn wij ook verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding.

Aanvankelijk mocht de opdrachtgever een woonhuis van 600m3 bouwen op dit riante perceel. Al snel kwamen we tot de conclusie dat de wensen van de opdrachtgever niet in de maximale 600m3 pasten. Het is ons gelukt om de gemeente (en andere betrokken instanties) ervan te overtuigen dat een woonhuis op deze plek best royaler mag zijn. Hierdoor heeft de opdrachtgever hun droomhuis kunnen realiseren.

Het is een modern karakteristiek woonhuis waarbij zwart / grijze gemêleerde bakstenen afgewisseld worden met accenten van hout. Het asymmetrische ontwerp maakt het geheel speels. Gevelopeningen zijn zo ontworpen dat er veel daglicht de woning binnenkomt. Vanuit alle ruimtes is er contact met de tuin. Doordat wij verantwoordelijk zijn voor zowel de architectuur als de interieurarchitectuur, sluiten deze twee disciplines naadloos op elkaar aan bij dit project. Een groot voordeel voor de opdrachtgever!

TOP